Contact

Contact Pensiunea Silvanka

Pensiunea SILVANKA este situată in Vâlcele, Jud. Covasna, la 25 km de Brasov, 12 km de Sfantu-Gheorghe și 19 Km de Sugas Bai, care oferă unități de cazare dotate cu bun gust și creativitate,cu o grădina spațioasă,foisor,Wifi și parcare gratuită.
Unitatea deține 8 camere standard cu baie proprie,o bucătărie super dotata și un living relaxant cu șemineu,unde puteți servii micul dejun sau sa cântati la sistemul nostru de Karaoke in serile Dvs.,de socializare și distracție.
La doar 5 min. de Pensiune, va puteti relaxa la Spa-ul comunei,care deține: 2 tipuri de sauna,zona Fitness, și bazine termale cu Apa de Vâlcele.
Pensiunea deține un mic colț de Zooterapie, cu câteva  animăluțe,călărie cu poneii pt.cei mici,diverse jucării pt.copiii,biciclete pt.ciclism,călărie la cerere la centrul de echitație din apropiere,drumeții in natura, plimbări cu sania pt.copiii și pârtie de schi in apropiere( Sugas Bai).
 Închiriem și toată pensiunea pt.diferite festivități, unde musafirii pot sa folosească bucătăria super utilată, foișorul pt.gratare,ceaun,rotisor la 20 RON/pers.(gratuit pt.copiii).
Mic dejun: 25 RON/pers.
Pat suplimentar: 50 RON/noapte
Pat Pt.bebe: 50 RON/noapte
Parcare gratuită: pt. 10-12 mașini
Foisor: Pt. 20-24 pers.
De asemenea,oferim la cerere și program artististic Live- Vocal,interpretat de Dl.Negrea George 200 RON/ora.

Date de contact

 
Dacă vrei mai multe informaţii, scrie-ne un mail. pensiunea.silvanka@gmail.com
Vâlcele, Covasna str. Mărăşeşti nr. 37
Dacă te grăbeşti sună mai bine la +40764493384
Doamna Lucica îţi răspunde cu mare drag.